orolig :(

 

pina har ju varit på MR rtg för sin mysko hälta på ett framben.

Oturligt har hon som läser bilderna haft semester och ligger därmed efter .

Vi hade ett bokat återbesök idag kl 14 men 5 min innan vi lastar ringer dom och meddelar att svaret på pina inte kommit :( bara att blåsa av allt och packa ihop.

Får då veta att jag inte kan få ngt svar fören nästa onsdag för vår veterinär jobbar bara Onsdagar på vår klinik...eeeeeeeeee kände jag då.. ska jag behöva vänta till onsdag även om svaret kommer i morgon, Ja får jag till svar då!

Men alltså jag kan kan inte ta ledigt hur många ggr som hellst och sen blåsa av det  i sista sekund.

Och mina försäkringsdagar går snart ut och då måste jag börja om med Ny självrisk 2800:- + 15% på totalbeloppet Bara för att få ett svar, vi pratar ca 4000:- runda svängar glöm då inte fakturan på MR rtg 6500:-

Jag är undersköterska på 75% inte IT ingengör...

Kan inte fatta att man inte kan få svaret på tel och sen få beh utförd av vilken kompetent veterinär som hellst ???

Det finns fler mkt bra veterinärer jag har mkt gott förtroende för på den klininken vi är,,,

Snacka om att man som kund hamnar i moment 22...

Jag vet att man inte kan rå för försenade provsvar.. men då kan man kanske göra det så smidigt som möjligt för 3e part Eller?

Ska vi gå miste på provsvar och kanske ev behandling , för pengarna är rent ut sagt slut... bara för att den som lämnar svaret jobbar en dag /vecka på just min klinik...

har nu pratat m en jätte trevlig tjej i receptionen och hoppas hon håller vad hon lovat nu! då KANSKE det löser sig .

 

Sen har Danne varit på sundbyholm och hoppat...Hoppa kanon hela banorna till VATTEN mattan som näst sista hinder i 115 och 125 i 115 nöjde han sig m en titt men i 125 va han tvungen och titta 2 ggr... Grrrr men nu har vi 3 vtn mattor på banan och dessa hoppas dagligen nu,,, vet inte va det va för ide han fått för sig.. men dom ska vi ta ur han omg,, :)

 

7 aug 2013

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)