ta upp bloggen eller inte

 

hitta min hemsida och funderar på om jag ska damma av den och kanske till och med ta upp bloggen :)

händer ju en del i vardagen, men man ska ha tid med....

vi har lite nya förutsättningar nu pappa m sambo har flyttat till ett nytt litet hus med "tillhörande" stall men tro det eller ej 3 tillhörande boxar, tänk... vi som har just 3 hästar :)

just nu iaf ;)

I våras hoppade vi på en ny tränare som kommer till Tärnö. har följt denne man under några år och gillat hans upplägg och sitt sett att se på och dela sina kunskaper. nu fick vi möjligheten, och det var som att ta på sig raggsockan stoppa handen i handsken jing träffa jang... you name it.

Mjukt lungt och taktiskt försöker han banka in sina kunskaper i vår tjockskalliga hjärna. inget lätt uppdrag , heder till dig Arnold cool

Lotta finns kvar och är också en stolpe i vår träning, men tiden att åka äter upp glädjen, då vi måste lägga ca 6 timmar för att kunna rida en timme , med resa dit träning och hem, dom dagar hinner vi inte med våra andra hästar, Tärnö ligger ca 20 min bort vilket gör det hela väldigt mkt enklare.

fortsätter ha träningar vilket är enormt skoj, helt klart gillar jag valpar och ynglings träning.

hjälper även en god vän med deras valp , som gör ENORMA framsteg just nu,, gäller och hinna med då :)

jobbar på som tidigare, dock har vi bytt ledning som kanske inte har mest kompetens, eller så klickar vi rent av bara inte, just nu är det väldigt tungt iaf  och det är en daglig kamp att gå till jobbet som jag igentligen älskar, men det ligger så mkt annat på oss vårdpersonal idag att det vi är där för hinns inte längre med på ett värdigt sätt, ock det gör mig så ledsen. 

 

Hur som Fläckig/tjockkorv/sportkossan har varit igång ett HELT ÅR skade fri nu vilket faktiskt börjar ge resultat, gjort flera LA nu 2 felfria och några med 0+4 men snabbaste tiderna... snart sitter det kvalet till MSV :)

Scotti hoppar kalas när hon inte är brunstig SUCK då är hon till och med rädd för sig själv :)

 

Farbro grå tuffar på, jag låna han ett varv för ett par veckor sedan och sprang runt en 110 med en 3:e plac det va nostalgi 

 

2 sep 2015

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)