Foder

 

Detta foder ger jag Danne, då han har lätt dammallergi och protein överkännslig.

Reform Herbal müsli
• Baserad på finmald spannmål, örter, svarthavre, alalfa, morotsflingor • Innehåller ett stort antal örter och eteriska oljor • Rik på vitaminer • Låg proteinvärde • Främjar luftvägarna • Rekommenderas för hästar med allergi

Sen äter han kurer med nypon från Back on track.

Detta äter Pina och Scotti

Müsli Original från mustangfoder

Müsli Original är ett havrefritt müsli-färdigfoder. Müsli Original är som Original pellets ett mellanenergi foder där havren har ersatts med korn och havrefiber. Skillnaden är att Müsli Original har allt vete och korn ångkokad. och innehåller dessutom majs och morötter.
Anledningen till att Müsli Original är havrefri är att fettsyrorna i havre kan ge "heta hästar". Att ta bort havren ger dig som hästägare möjlighet att utfodra med Müsli Original till de allra flesta hästar.
Müsli Original är som alla RS Produkter Mustang Foder™ smaksatt med äpple. Vidare har vi tillsatt dubbelt dos biotin för att undvika hovskörhet och förbättra päls och man. Vitaminer och mineraler är av högsta kvalitet och med en väl avstämd mängd för hästen behov.
Müsli Original är Sveriges absolut bästa basfoder i müsliform, och är mycket attraktivt prissatt.sen får scotti Linfrö olja.
 
Alla får

Mineral Röd

Mineral Röd är en pelleterad mineral med ett rejält vitamintillskott.
Mineral Röd innehåller bland annat A-, B- C- D- och E-vitamin. Mineral Röd används med fördel när hästens foderstat består av kraftfoder så som exempel havre och korn, men är även ett utmärkt komplement till färdigfoder när hästen tränas moderat till hårt. Detta är vår absoluta toppmineral som är smaksatt med äpple.
Danne och scotti äter knappt 1 kg kraft/dag och pina 2 nävar
Deras basfoder är Hösilage och halm, ca 0,5 kg halm/dag och dom stora 10-12 kg hösilage/dag beroende på fuktmängd och Pina ca 7 kg.
28 mar 2013

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)